Tarta rapida cu fructe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6
  • oua
  • 400 g zahar
  • 200 ml lapte sau iaurt
  • 400 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • margarina pentreu uns tava
  • 1 Kg fructe: visine
  • cirese
  • mere
  • pere
  • caise
  • piersici
  • fructe de padure.

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, peste care se toarna in fir(ca la maioneza)uleiul, se adauga laptele sau iaurtul si se amesteca. Faina se cerne si se pune peste compozitie. In faina se pune bicrbonatul care se stinge cu zeama de lamaie.Toate se amesteca si se toarna in tava bine unsa. Fructele fara samburi, felii sau jumatati se aseaza in compazitie(cu cat mai multe cu atat este mai gustoasa prajitura) si se da la cuptor pana se rumeneste usor.Dupa ce se raceste , se intinde frisca batuta peste prajitura si se da la frigider pentru cateva ore. Cu visine este foarte racoritoare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise