Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foaie frageda din comert
  • 200g prosciutto sau sunca de praga
  • 150g branza dulce sau sarata
  • 2 oua
  • seminte de mac
  • smantana 3-4 linguri
  • 2-3 linguri parmezan

Mod de preparare

Intindem foaia intr-o tava de tarta si-o intepam din loc in loc;

Amestecam branza cu un ou si albusul de la celalalt,smantana,parmezanul;

Asezam peste foaia frageda prosciutto,deasupra turnam compozitia ,si decoram cu putina pasta pe care am taiat-o de pe marginea tavii;

Ungem cu galbenus,decoram cu mac si introducem 20 minute in cuptorul cald 200°C

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise