Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foaie frageda din comert
  • 200g prosciutto sau sunca de praga
  • 150g branza dulce sau sarata
  • 2 oua
  • seminte de mac
  • smantana 3-4 linguri
  • 2-3 linguri parmezan

Mod de preparare

Intindem foaia intr-o tava de tarta si-o intepam din loc in loc;

Amestecam branza cu un ou si albusul de la celalalt,smantana,parmezanul;

Asezam peste foaia frageda prosciutto,deasupra turnam compozitia ,si decoram cu putina pasta pe care am taiat-o de pe marginea tavii;

Ungem cu galbenus,decoram cu mac si introducem 20 minute in cuptorul cald 200°C

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise