Tarta sarata cu branza si prosciutto

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de patiserie
  • 150g sunca(prosciutto)
  • 200g branza moale(eu am folosit o branza care se numeste stracchino)
  • 2 oua
  • 50ml smantana
  • sare,piper

Mod de preparare

Intindem foaia de patiserie,o intepam cu furculita,asezam feliile de sunca,branza taiata cubulete,iar deasupra turnam amestecul de oua sare,piper si smantana,introducem in cuptorul cald180°C timp de 25 minute!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise