Tarta sarata cu Philadelphia

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *un pachet foietaj din comert
  • *1 cutie philadelphia
  • *150g felii de sunca de praga(parizer)
  • *un pachet 125g de mozzarella
  • *2 oua intregii si 1 galbenus
  • *sare, piper,
  • *o tava de tarte

Mod de preparare

1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea tartei, dupa care am pregatit tava, am unso cu ulei si am asezat foaia cu hartia pergament.
2) Jumatate din sunca de praga am faramitat-o in robotul de bucatarie, am adaugat Philadelphia, ouale intregi, sare, piper, am amestecat totul bine.
3) Peste foaia de tarta am asezat felii de sunca de Praga, am turnat compozitia pregatita mai sus, iar deasupra am ornat cu felii de Mozzarella.
4) La sfarsit, prima de a introduce tarta in cuptorul incins, 180°C, am uns cu galbenus de ou bordul acesteia.
5) Se coace cam 30 minute in cuptorul preancalzit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise