tarta zebra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • - 1 pahar zahar
  • - 1 pahar smantana
  • - 1 lingurita praf de copt
  • - 50 gr unt
  • - 1,5 pahar faina
  • - 2 linguri cacao

Mod de preparare

Se seapara galbenusulriele de albus.Albusurile se bat spuma apoi se adauga in poaie zaharul

cand sa incorporat adaugam galbenusurile, apoi punem smantana urmata de untul

topit si faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in doua parti egale in unul din ele amestecam cu

cacao. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pemijloc doaua linguri de aluat

cu cacao apoi 2 linguri de aluat simpul si tot asa pana ce terminat compozitia. apoi se

fac linii de pe interior spre mijlocSe da la cuptor 30 min la 200 C.

Ps. nu faceti ca mine! nu va speriati ca nu se intinde crema pe toata suprafata...nu intervneniti cu lingura sa asezati:)) ... cand o puneti la cuptor se uniformizeaza singura......am facut pentru prima data acesta retetasi a iesit fffff buna si fina)..

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise