Tartar de carne

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 4 persoane:
  • 400g filet de vita
  • 1 lamaie
  • sare,piper,
  • patrunjel,ulei de masline,usturoi
  • capere si seminte de pin (optional)
  • felii de portocala sau lamaie

Mod de preparare

Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici!

Cu un cutit mai ''sanatos''incepem sa o batem pana se va maruntii;nu trebuie sa aibe aspectul celei tocate!

Adaugam sare,piper macinat,ulei de masline,patrunjel tocat,putin usturoi,optional caperele si semintele de pin,mai batem de 2-3 ori cu cutitul,stoarcem zeama de la o lamaie si lasam carnea sa absoarba lamaia;

Formam 4 bile ,le asezam pe felii de portocale sau lamaie si servim;

Pt cei ce adora carnea cruda este un fel de aperitiv deosebit de gustos si sanatos!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise