Tarte cu ananas

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 200 gr. zahar
  • 200 gr. migdale
  • 3 oua
  • unt
  • marmelada

Mod de preparare

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie de 3-4 mm grosime, se taie ronduri, care se aseaza in mici forme de tabla bine unse cu unt. Se pun deasupra bucati de ananas zaharisit, peste care se toarna o marmelada subtire de caise. Se coc, si cand sunt gata, se pun sa se racoreasca pe o sita.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise