tarte cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foietaj crud, ciuperci, ceapa,oua, cascaval, pesmet, faina, unt, sare,
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa se inabusa in unt, se adauga sare , piper, vin, faina dizolvata in 10 ml de apa rece si se amesteca continuu. Se adauga pesmet ,oua fierte si ou crud, amestecandu-se pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu tartele , se presara cascaval si

se introduc la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise