tarte cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine alba
  • morcovi
  • ciuperci
  • mazare verde
  • mere
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel si salata verde

Mod de preparare

Ciupercile, morcovii si mazarea se inabusa in 100 g de unt,se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se asaza pe felii de paine, deasupra se pune cate o rondea de mar si una de cascaval. Se asaza intr-o tava usa cu 25 g de unt si se baga la cuptor

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise