Tartine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine felii
  • 200 g branza (telemea, feta, mozzarella, cascaval)
  • 50 g unt
  • 2-3 oua

Mod de preparare

1. Se aprinde cuptorul pentru a pregati tartinele.

2. Painea se feliaza si sa da 2-3 minute la cuptor pana pregatim compozitia pentru tartine.

3. Se pregateste compozitia de branza pentru tartine: se rade sau se sfarama branza, se amesteca cu untul si cu ouale.

4. Compozitia de tartine se intinde pe feliile de paine. Tartinele se aranjeaza pe o tava rezistenta la foc si se dau 20- 30 minute la cuptor, pana cand sunt rumene si apetisante.

Tartinele cu branza se servesc fierbinti. Sunt excelente la micul dejun sau cina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise