TARTINE CU CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 150 mg unt
  • 50 g cascaval sau parmezan
  • 250 g ciuperci
  • oceapa de marime mijlocie
  • 2 linguriuntdelemn
  • o foaie dafin
  • 2 linnguri zeama de lamiie
  • vin sau otet
  • un virf de cutit piper
  • marar
  • patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Ciupercile bine spalate se taie marunt sau se trec prin masina de tocat.Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin,zeama de lamiie sau 50 ml vin sau o lingura de otet, piper, o lingurita de sare.Se lasa la foc mic acoperite, sa fiarba cca 30minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si sa se moaie.Cind se iau de pe foc, se adauga frunze de marar si patrunjel taiate marunt.Dupa ce se racesc, se amesteca cu untul frecat (sa fie moale).Pasta se sareaza si cu ea se ung tartinele;deasupra se rade cascaval sau parmezan (direct peste tartine).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise