TARTINE CU ICRE NEGRE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de paine
  • unt
  • icre negre

Mod de preparare

Se inlatura coaja de la toate feliile de paine, se taie in diferite forme si marimi : patrat,dreptunghi,cerculete (cu un pahar) si se prajesc putin in cuptor,la grill sau la prajitorul de paine.

Eu le-am asezat intr-o tava si le-am introdus la grill,le-am tinut pe ambele parti ,cu grija sa nu se arda.

Dupa ce s-au racit,se ung cu unt si se presara deasupra icre negre.

La fel puteti proceda si cu icrele de crap,stiuca sau icre rosii.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise