TARTINE CU MORCOVI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta foarte usoara si buna, care se poate modifica dupa preferinta celor ce o consuma. La origine, reteta are urmatoarele ingrediente:
  • 2 morcovi, 200g branza de vaci, 3 linguri smantana, 1 lingura ulei, 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 lingurita suc lamaie, sare, marar verde tocat fin, masline(cateva pt ornat)

Mod de preparare

Morcovii, curatati, spalati, se rad pe razatoarea mica, ceapa se taie marunt(eu de obicei o rad pe razatoare mica), usturoiul se rade si el, punem aceste ingrediente intrun castronas, le amestecam cu restul ingredientelor, omogenizam totul si cu pasta rezultata, se fac tartine pe care le ornam cu masline. Arata f bine si un ornament cu gogosari, putem folosi imaginatia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise