Telemea cu oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte
  • 250 gr telemea sarata
  • 500 gr maioneza
  • 200 gr smantana

Mod de preparare

Se curata ouale si se separa. Se razuiesc galbenusurile, albusurile si telemeaua fiecare separat in diferita boluri pe razatoarea mica. Maioneza se amesteca cu smantaca ca la oua umplute dupa care intr-un bol de yena se pune un strat de telemea, unul de galbenus, altul de albus si maioneza si tot asa pana se termina compozitia. Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise