Telina cu sos de vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 teline,
  • un pahar de vin alb,
  • o ceapa,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • cateva ciuperci,
  • faina,
  • patrunjel verde,
  • sare.

Mod de preparare

Se curata telina, se taie bucatele format cuburi cu latura de 2 cm, se fierbe in apa clocotita cu sare.

Se prepara un sos de vin alb, ceapa tocata, usturoiul taiat fin, ciuperci fierte si tocate.

Se pun la fiert. Cand sosul este gata, se adauga telina, uleiul si se lasa sa mai fiarba.

La sfarsit se adauga patrunjel verde taiat fin

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise