telina cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • telina radacina
  • margarina
  • smantana
  • lapte
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Telina se inabusa in 100 g de margarina si 100 ml de apa , se adauga sare si apa fiarta;se fierbe 10 min. Faina se dizolva in 100 ml de lapte, se inabusa in 50 g de margarina si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte , smantana si se continua fierberea . Sosul obtinut se strecoara si se adauga peste feliile de telina , fierbandu-se impreuna cca 15 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise