Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 1 cutie de 250 gr mascarpone
  • 3 oua
  • 4 cesti de cafea neindulcita
  • 1 esenta de migdale de 10 ml
  • 200 gr zahar
  • 1 lingura de cacao
  • un varf de lingura cu sare

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi celelate 2 nu-ti trebuiesc. Freci cu mixerul galbenusurile cu zaharul pana ce se topeste tot, pui mascarpone peste galbenusuri si le amesteci omogenizezi bine. Aparte bati albusul de ou spuma cu sarea (sarea accentueaza gustul dulce) si-l torni peste crema de mascarpone. Amesteci cu lingura totul si pui esenta de migdale .

Intre timp, intr-un vas dreptunghiular sau patrat cu peretii inalti pui un rand de piscoturi inmuiate in cafea, un rand de crema si tot asa. La sfarsit termini cu crema deasupra si presari cu strecuratoarea cacao.

O dai la rece, e mai buna a doua zi... pofta buna, in curand voi pune si poze!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise