Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete de piscoturi,
  • 500 gr mascarpone,
  • 6 oua,
  • 400 gr zahar,
  • 200 gr smantana,
  • cacao pt pudrat prajitura,
  • 1l cafea neindulcita,
  • un praf de sare,
  • esenta de midgale,
  • esenta de rom

Mod de preparare

Tiramisu rețeta originală trebuia puțin îmbunătățită după gustul meu :)

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi bine.

2.Bati 3 albusuri de ou spuma cu praful de sare si restul de zahar si adaugi peste compozitia cu galbenusuri,amestecand incet si bine.La sfarsit pui smantana si esentele,incorporandu`le in crema.

3.Intr`o tava inalta asezi un rand de piscoturi inmuiate in cafea,torni jumatate din crema peste ele,apoi alt rand de piscoturi plus restul de crema deasupra.

Pudrezi prajitura cu cacao si o dai la rece pana a doua zi (neaparat).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise