Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg Mascarpone,
  • 2 pachete piscoturi,
  • 8 oua,
  • 2 cani cafea tare, la filtru, in care se pun diferite arome,
  • 50 g ciocolata,
  • cacao,
  • 9 linguri zahar

Mod de preparare

Cum se face Tiramisu rețeta originală:

Mascarponele se bate cu mixerul impreuna cu zaharul pana face spuma. Se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma si incorporate

Se pune cafea intr-o farfurie, se tavalesc piscoturile prin ea apoi se aranjeaza in tava. Peste piscoturi se pune un strat de Mascarpone, apoi inca un strat de piscoturi, apoi iar Mascarpone si tot asa. La final se acopera totul cu Mascarpone, peste care se presara ciocolata rasa si cacao (data prin sita). Se tine la frigier pana a doua zi.

Pofta buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise