Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg Mascarpone,
  • 2 pachete piscoturi,
  • 8 oua,
  • 2 cani cafea tare, la filtru, in care se pun diferite arome,
  • 50 g ciocolata,
  • cacao,
  • 9 linguri zahar

Mod de preparare

Cum se face Tiramisu rețeta originală:

Mascarponele se bate cu mixerul impreuna cu zaharul pana face spuma. Se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma si incorporate

Se pune cafea intr-o farfurie, se tavalesc piscoturile prin ea apoi se aranjeaza in tava. Peste piscoturi se pune un strat de Mascarpone, apoi inca un strat de piscoturi, apoi iar Mascarpone si tot asa. La final se acopera totul cu Mascarpone, peste care se presara ciocolata rasa si cacao (data prin sita). Se tine la frigier pana a doua zi.

Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise