Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml frisca lichda,
  • 2 galbenusuri,
  • 250 g mascarpone,
  • 200 g piscoturi de sampanie,
  • 200 ml cafea tare,
  • 40 g zahar tos,
  • 2 linguri zahar pudra,
  • 2 linguri cacao.

Mod de preparare

Batem frisca cu zaharul pudra si o dam la rece. Cele 2 galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin o spuma, apoi adaugam mascarpone. Amestecam cu mixerul la viteza mica pana nu mai ramane nici un cocolos. Adaugam frisca si amestecam bine. Cafeaua este indulcita putin . Inmuiem rapid fiecare piscot in cafea si il asezam pe platou. Asezam un rand de piscoturi si unul de crema, ultimul strat fiind de crema. Pudram cacao si dam la rece.

Un Tiramisu exact asa cum imi place, un pic diferit de Tiramisu rețeta originală

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise