Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • o cutie mascarpone
  • 3 oua
  • 150g zahar
  • 1 esenta de rom
  • 100g cacao
  • 250 ml cafea sau nes (fara zahar)
  • 1 cutie de frisca de 250 ml

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu galbenusurile pana ce amestecul devine spumos. Se adauga cutia de mascarpone si se mixeaza bine. Separat se bate frisca si se pune peste compoziatia de mai sus, amestecand pana ce se omogenizeaza.

Se adauga si esenta de rom. Punem intr-un vas piscoturile trecute prin cafea, unul langa altul pana ce sa acopera toata suprafata vasului, peste ele se pune un strat de crema apoi alt strat de piscoturi, terminandu-se cu un strat de crema, peste care se presara cacao, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise