Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 36 de piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 5 galbenusuri
  • 1 albus spuma
  • 150g zahar
  • 1 lingurita lichior (Tanita)
  • Cafea racita fara zahar
  • o ciocolata

Mod de preparare

Va place Tiramisu rețeta originală? E usor si rapid de preparat.

Se amesteca cu mixerul galbenusurile in care adaugam treptat zaharul,pana se fac spuma.Pe urma mascarpone si albusul spuma,iar la final lichiorul. Piscoturile le introducem in cafea si le punem in tava, peste ele adaugam jumatate din crema,mai punem un rand de piscoturi, restul de crema si se orneaza cu cacao si cu ciocolata rasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise