Tiramisu rețeta originală
Bateti bine galbenusurile cu zaharul pana se topesc bine si devin spumoase. Separat bateti frisca bine si o dati deoparte in frigider. Adugati mascarpone in compozitia de oua,ametecand usor pana se incorporeaza,si devine o crema omogena.
La aceasta crema se adauga frisca,amestecand cu grija,pt a nu se ,,taia''. Se inmoaie biscuitii in sucul de ananas se asaza intr-o tava ,primul strat de biscuiti,al 2-lea strat de crema , ananas taiat cubulete,si din nou un alt strat de biscuiti,crema,ananas.
Se lasa in frigider timp de 2-3 ore,dupa care se poate servi. Eu am ornat cu nuca de cocos,merge ft bine cu ananasul.
Tiramisu rețeta originală este preferatul meu, dar si varianta asta a urcat in topul preferintelor! :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise