Tiramisu cu ciocolata

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g frisca,
  • 4 galbenusuri,
  • 300 g piscoturi de sampanie,
  • 250 ml cafea gata preparata,
  • 100 g zahar vanilat,
  • 200 g crema de ciocolata finetti,
  • cacao.

Mod de preparare

Piscoturile se inmoaie in cafea.Separat se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma deschisa la culoare, apoi se adauga frisca batuta si crema de ciocolata.Se omogenizeaza foarte bine crema , iar apoi, pe un platou se asaza in straturi alternative piscoturile inmuiate in cafea si crema de ciocolata.Se pudreaza cu cacao.Pofta buna!

E mult mai simplu si mai rapid decat Tiramisu rețeta originală ;)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise