Tiramisu cu ciocolata

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g frisca,
  • 4 galbenusuri,
  • 300 g piscoturi de sampanie,
  • 250 ml cafea gata preparata,
  • 100 g zahar vanilat,
  • 200 g crema de ciocolata finetti,
  • cacao.

Mod de preparare

Piscoturile se inmoaie in cafea.Separat se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma deschisa la culoare, apoi se adauga frisca batuta si crema de ciocolata.Se omogenizeaza foarte bine crema , iar apoi, pe un platou se asaza in straturi alternative piscoturile inmuiate in cafea si crema de ciocolata.Se pudreaza cu cacao.Pofta buna!

E mult mai simplu si mai rapid decat Tiramisu rețeta originală ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise