Tiramisu cu crema de caise si frisca

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g piscoturi
  • 1 kg de caise
  • 0.300 g zahar
  • frisca (eu am folosit Hulala - spray)
  • suc de fructe

Mod de preparare

Se pregateste o crema din caise astfel:taiem caisele feliuta si le mixam cu zaharul.

Inmuiem piscoturile in suc de fructe (cafea, lapte - dupa preferinta) si le asezam in straturi: un rand de piscoturi unul de caise,unul de frisca.

Deasupra frisca. Ornam cu bucatele de caise.

Putem sa stropim cu suc de fructe, si lasam totul la rece cel putin o ora.

Rapid, gustos, racoritor, mai simplu decat Tiramisu rețeta originală

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise