Tiramisu cu crema de ricotta (urda)

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • -1kg.ricotta(urda)
  • -300gr.zahar
  • -2 ciocolate
  • -esenta rom
  • -piscoturi
  • -1/2paharel de rom,brandy,cognac sau whisky
  • -1 cana suc
  • -2plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca urda cu zaharul si se lasa la frigider cateva ore,apoi se adauga zaharul vanilat,esenta de rom,1ciocolata taiata marunt si 1/2paharel de.......(ce doriti voi)eu recomand rom sau brandy si se amesteca bine,dupa care se aseaza in tava 1rand de piscoturi putin in suc,apoi un rand de crema, iarasi piscoturi si crema iar la final se razuie ciocolata ramasa.

P.S:pt.cei carora nu le place urda(ca si mine)sa stiti ca nu se simte gustul deloc si este ffffffffff bunnnn, a fel de bun ca Tiramisu rețeta originală

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise