1,Se curata rubarba si se taie in bucatele.Se pune intr-un castron.Se adauga 50g. zahar praf, 20ml. apa si se fierbe 20 de minute, pe foc moderat, pana cand rubarba devine supla si se zdrobeste cu furculita.Trebuie sa ramana si suc in cratita in momentul terminarii procesului de fierbere.
2.Intr-un castron ,se freaca mascarpone cu restul de zahar praf pana devine o compozitie cremoasa.Intr-un alt castron, se bate frisca si se amesteca delicat cu crema de mascarpone.
3.Intr-un vas de Jena sau de sticla , dreptunghiular, se aseaza biscuitii, se acopera cu compotul de rubarba si cu crema de mascarpone. Se pune la rece, in frigider , timp, de 1 ora, apoi se serveste.
Dupa ce incercati Tiramisu rețeta originală sa incercati si varianta mea
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise