Tiramisu economic

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pachete de piscoturi
  • o cutie de frisca-0,5 l
  • 400 g crema de iaurt Milli
  • un baton de branza topita cu smantana
  • 150 g zahar pudra
  • o esenta de rom
  • 4-5 cesti de cafea nes
  • cacaua sau ciocolata

Mod de preparare

Se prepara cafeaua in care se pune romul si se da la rece. Se amesteca zaharul pudra cu batonul de branza foarte bine pana se obtine o pasta cremoasa, apoi se adauga iaurtul. Apoi se bate frisca si se amesteca cu aceasta crema de branza.

Se inmoaie fiecare piscot in cafea si se aseaza intr-o tava. Se pune un rand de piscoturi, 2/3 din crema, apoi un rand de piscuturi si restul se crema, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală

Deasupra se pune cacaua sau ciocolata rasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise