toba de dorohoi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 stomac de purcel
  • 3 kg carne de porc
  • 150 g slanina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • cuisoare
  • coriandru
  • 2 foi dafin
  • 1 ceapa coapta.

Mod de preparare

Se spala si se curata bine stomacul, se sareaza si se pipereaza usor in interior si se lasa deoparte. Din carne se taie felii ca pentru snitel atatea bucati cate sunt necesare pentru tapetarea peretilor interiori ai stomacului. Restul de carne se da prin masina de tocat impreuna cu slanina, se amesteca cu condimente si mirodenii si se umple cu ea stomacul tapetat, care arata ca un burfuf. Se coase si se pune la fiert in apa cu sare, foi dafin, ceapa coapta si cateva boabe piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise