Toba in stomac de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Toba in stomac de porc
  • Ingrediente
  • -500gr de rinichi
  • -500gr inimi
  • -5oogr ficat
  • -500gr limba
  • -500gr carne cu soric
  • -o jumatate de cap de porc
  • -piper,sare,foi de dafin toate ingredientele sint de porc.

Mod de preparare

Mod de preparare

Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am taieat pe toate le condimentam dupa gust si incepem sa umplem stomacul pe care l-am curatat in prealabil.Coasem gura stomacului,il intepam din loc in loc si in apa care am fiert carnea,punem cu grija si lasam cam 20 de minute sa fiarba domol.Cind timpul s-a scurs scoatem cu grija si punem pe un gratar punind deasupra o greutate.Lasam la rece sa se scurga,dupa care poate fi servita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise