Tocana cu carne de porc germana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • vin alb
  • pasta de tomate
  • costita afumata

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga costita afumata, boia de ardei, pasta de tomate, piper, sare supa de oase si se continua fierberea. Cand carnea e fiarta, se adauga usturoi, vin, smantana si se fierb toate inca 5 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise