tocana cu carne de porc si smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • smantana
  • mustar
  • boia de ardei
  • supa de oase
  • pilaf simplu
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Cand e aproape gata , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei, piper, foi de dafin, mustar, sare, supa de oase si smantana. Se fierb 15 min si se adauga patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise