tocana cu ficat de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ulei
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • usturoi
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • sare
  • supa de oase

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 75 ml de ulei cu 75 ml de apa. Ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 75 ml de apa, se adauga boia de ardei, pasta de tomate, sare, piper si supa de oase.

In sosul format se adauga bucatile de ficat , usturoi si se fierb 30 min.

Spre sfarsit se adauga vin si patrunjel verde pentru decor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise