Tocana de vara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 vinete
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei galbeni
  • 4 rosii
  • 1 lingura mustar
  • 100 ml ulei
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • condimente

Mod de preparare

Coci vinetele si ardeii, cojesti, lasi sa se scurga. Calesti ceapa, adaugi morcovul,lasi sa se patrunda impreuna,adaugi cuburi de vinete si ardei,rosiile date pe razatoare.Cand a scazut sosul,adaugi mustarul si usturoiul. Mai dai un clocot si tocanita e gata.Servesti rece pe felii de paine sau calda cu mamaliguta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise