tocana debretian

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ceapa
  • ulei
  • smantana
  • carnati Debretian
  • pasta de tomate
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cartofi
  • sare
  • supa de oase

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 20 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in cantitatea de ulei ramasa si 100 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, boia de ardei, piper, supa de oase, bucatile de carne si se fierb impreuna. Carnatii se frig in tigaie fara grasime , apoi se adauga peste carne si se fierb impreuna 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise