TOCANITA DE CARTOFI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un kilogram de cartofi
  • - 3-4 linguri de bulion
  • - 2 cepe
  • - un morcov
  • - un ardei gras
  • - patrunjel
  • - sare
  • - 3 linguri de delicat
  • - busuioc
  • - oregano maruntit
  • - ulei
  • - o capatana de usturoi

Mod de preparare

1.Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.

2.Morcovii si ardeiul gras se curata, se spala si se toaca marunt.

3.Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei timp de 3 minute

4.Cartofii se pun la fiert impreuna cu morcovul si ardeiul gras, si peste adaugam ceapa calita.

5.Intrucat am adaugat condimente uscate, cand sunt pe jumatate fierte legumele am adaugat o lingurita de busuioc si una de oregano.

6.Cand sunt aproape fierte legumele adaugam bulionul, delicatul si usturoiul tocat marunt.

7.Cand mancarea este gata adaugam patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise