TOCANITA DE CARTOFI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un kilogram de cartofi
  • - 3-4 linguri de bulion
  • - 2 cepe
  • - un morcov
  • - un ardei gras
  • - patrunjel
  • - sare
  • - 3 linguri de delicat
  • - busuioc
  • - oregano maruntit
  • - ulei
  • - o capatana de usturoi

Mod de preparare

1.Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.

2.Morcovii si ardeiul gras se curata, se spala si se toaca marunt.

3.Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei timp de 3 minute

4.Cartofii se pun la fiert impreuna cu morcovul si ardeiul gras, si peste adaugam ceapa calita.

5.Intrucat am adaugat condimente uscate, cand sunt pe jumatate fierte legumele am adaugat o lingurita de busuioc si una de oregano.

6.Cand sunt aproape fierte legumele adaugam bulionul, delicatul si usturoiul tocat marunt.

7.Cand mancarea este gata adaugam patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise