Tocanita de cartofi cu mazare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 500 g mazare congelata
  • 3 linguri pasta de rosii
  • marar, cimbru, boia de ardei iute afumata, sare si piper

Mod de preparare

Va servesc o tocanita de post,usoara si gustoasa!

Tocam ceapa marunt si o calim in ulei incins.

Cand ceapa capata o culoare aurie,adaugam ardeiul si morcovul taiat cubulete.Lasam la calit inca 5 minute,apoi adaugam mazarea si cartofii taiati.Presaram putin cimbru,sare,piper si boia de ardei iute afumataAcoperim totul cu apa fiarta si lasam sa fiarba la capac,la foc mic pana se inmoaie legumele.

Punem la tocanita si pasta de rosii; mai lasam pe foc 5 minute.

Pentru a adauga o culoare vie preparatului, presarati marar tocat marunt.

Simpla si aromata.

Pofta buna si post usor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise