Tocanita de cartofi noi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 cescuta ulei
  • 2 sau 3 lingurite boia
  • 2 fire ceapa
  • piper
  • sare
  • 2 crengute leustean
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri faina pt slobozeala.

Mod de preparare

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, lasam putin sa se inmoaie, adaugam boia, stingem cu apa. Cand fierbe apa, adaugam cartofii curatati, spalati, taiati cubulete. Cand sunt fierti cartofii, potrivim de sare, piper. Ingrosam cu o slobozeala din 2 linguri de faina si apa rece, mai dam un clocot si stingem focul. Presaram deasupra verdeta tocata marunt. Se serveste cu mamaliga si salata de varza .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise