Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg ciuperci proaspete;
  • - 100 ml ulei;
  • - 2 cepe uscate;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 1 legatura usturoi verde;
  • - 1 legatura patrunjel;
  • - 3 linguri pasta de rosii;
  • - 1 cana supa de legume;
  • - sare;
  • - piper;

Mod de preparare

1. Se spala ciupercile si se lasa la scurs.

2. Uleiul se pune intr-o tigaie si se incinge.

3. Ceapa uscata se curata si se taie fin. Cand uleiul s-a incins se adauga in tigaie.

4. Se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se toaca si se adauga in tigaie.

5. Se lasa pana se inmoaie legumele, amestecand din cand in cand.

6. Apoi se adauga ciupercile taiate julien, se amesteca si se acopera cu un capac sa se innabuse.

7. Dupa ce apa lasata de ciuperci s-a evaporat se adauga supa si se continua fierberea timp de 20 min.

8. Se adauga apoi pasta de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierb 5 minute.

9. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat fin.

Se serveste cu mamaliguta calda, cu aripioare de pui condimentate, sau cu ceafa de porc la gratar si cu salata.

Bon apetit!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise