Tocanita de Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. de ciuperci curatate si bine spalate
  • o ceapa mare curatata si spalata
  • 4-5 catei de usturoi curatati si spalati
  • un ardei gras curatat si spalat
  • 2-3 rosii (decojite)
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1

Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici.

Pasul 2

Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.

Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute.

Pasul 3

Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand.

Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand legumele devin moi.

Pasul 4

Taiem rosiile in cubulete mici. Punem rosiile in cratita si lasam sa fiarba pana cand scade zeama.

Pasul 5

Tocam marunt ciupercile.

Adaugam ciupercile tocate in cratita si fierbem pana cand se evapora tot lichidul lasat de rosii si de ciuperci.

Pasul 6

Amestecam, din cand in cand.

Condimentam cu sare si piper macinat.

Pasul 7

Gustam si adaugam verdeata tocata.

Inchidem aragazul si servim.

POFTA BUNA!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise