Tocanita de Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. de ciuperci curatate si bine spalate
  • o ceapa mare curatata si spalata
  • 4-5 catei de usturoi curatati si spalati
  • un ardei gras curatat si spalat
  • 2-3 rosii (decojite)
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1

Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici.

Pasul 2

Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.

Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute.

Pasul 3

Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand.

Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand legumele devin moi.

Pasul 4

Taiem rosiile in cubulete mici. Punem rosiile in cratita si lasam sa fiarba pana cand scade zeama.

Pasul 5

Tocam marunt ciupercile.

Adaugam ciupercile tocate in cratita si fierbem pana cand se evapora tot lichidul lasat de rosii si de ciuperci.

Pasul 6

Amestecam, din cand in cand.

Condimentam cu sare si piper macinat.

Pasul 7

Gustam si adaugam verdeata tocata.

Inchidem aragazul si servim.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise