Tocanita cu ciuperci uscate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci uscate
  • 2 cepe
  • un morcov
  • sare,piper, foi de dafin,cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • 59 ml ulei
  • Patunjel

Mod de preparare

Ciupercile se pun la muiat pentru cateva ore in apa fierbinte.Se schimba apa de 2-3 ori.

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei incins,(sa nu se rumeneasca), se adauga morcovul dat pe razatoarea fina,apoi ciupercile strecurate, tocate marunt. Se calesc toate 5-10 minute,se aduga 1/2l apa, condimentele si se lasa la fiert cam o ora. Daca e n evoie, se mai adauga apa.Cand scade zeama, se adauga usturoiul pisat si se mai da un clocot. Presari patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise