Tofri

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • bucati dintr-un blat de tort
  • frisca cu cacao
  • putina zeama de lamaie
  • fructe pentru decorare

Mod de preparare

Preparam frisca la care adaugam o lingura sau doua de cacao dupa preferinta...depinde det de neagra vrem sa fie frisca...se poate lasa si fara cacao daca nu va place.Intr-un castron se pun bucatile de blat, se adauga frisca si se bat cu mixerul pana se omogenizeaza.

Cand s-a omgenizat se adauga putina zeama de lamaie si se decoreaza cu fructe.

Eu am folosit fructe din compot dar sunt bune si cele proaspate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise