Ton cu porumb la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 felii paine
  • 2 conserve ton 1 conserva porumb
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • cascaval
  • sare,piper
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Taiem cubulete painea,

o stropim cu ulei de masline,apoi asezam un strat de ton,porumb,cascavalul.Batem cele 2 oua si turnam peste toata compozitia uniform.Decoram cu cateva feliute de ceapa.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de ~ 30 min. Se poate servi cu suc de lamaie.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise