Tort ca crema de branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 3 cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • Crema:
  • 300 gr branza de vaci
  • 400 gr frisca
  • 2plicuri gelatina
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata

Mod de preparare

Blat: se separa galbenusurile de albus . Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul in ploaie si se continua pana ce devine o spuma tare, apoi se adauga galbenusurie, cacaoa,faina, zaharul vanilat si faina.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30 min.
Crema: Se amesteca bine branza de vaci dulce cu zaharulapoi se adauga frisca batura bine. Gelatina se face conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se incorporeaza in crema, se amescteca bine.Blatul se insitopeaza cu compot apoi se pune jumate din cremaSe pune aoi al doile blat si restul de crema. Se decoreaza cu frisca si ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise