Tort campari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat
  • 250 ml suc de porticale
  • 5 linguri lichior de portocale
  • 3 portocale
  • 1 1/2 plic praf de gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 150g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 400 ml frisca
  • 1 pli praf de gelatina rosie
  • 100 ml campari

Mod de preparare

Blatul se stropeste cu 3 linguri de suc si lichior. Se inmoaie gelatina in 120 ml suc. Se amesteca brinza de vaci cu mascarpone, 120 g zahar si coaja rasa de la 1 portocala. Se dizolva gelatina in suc si se inglobeza in crema de brinza. Se da la rce. Se inglobeaza frisca batuta. Se asaza pe blat si se lasa la rce 2 ore. Se asaza pe crema feliile de portocale. Se da in fiert o glaxura din praf, 30 g zahara, campari, suc si 5 linguri de apa. Se toarna pe fructe si se lasa sa se intareasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise