- 9 linguri mari zahar se topesc intr-o cratita se lasa la racit
- 5 oua intregi, 5 linguri zahar, 5 vanilii se bat bine (spuma) se adauga 1 l lapte
- Se bat 5 albusuri spuma cu 5-6 linguri zahar, se pun galbenusurile peste si 7 linguri faina la sfarsit amestecate cu un praf de copt.
- Se pune cu lingura de lemn peste compozitia din cratita si se uniformizaeaza.
Se baga la cuptor 1 ora.
Se tine in cratita si se pune o folie de aluminiu peste.
Se ia din cratita, se pune pe o farfurie lata sau tava de tort si se orneaza cu fructe exotice si frisca. Pofta buna!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise