Tort cu cacao

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic mix pentru 9 torturi
  • 30 gr cacao
  • 50 gr zahar tos fin
  • 125 gr unt, la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 80 ml lapte
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru.

Se amesteca intr-un vas mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie pana cand se obtine o compozitie omogena.

Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 40 minute.Dupa racire se pudreaza cu zahar.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise