Tort cu crema de nes

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • -8 oua
  • -8 linguri zahar
  • -8 linguri faina
  • -esenta de rom
  • -1 plic praf de copt
  • Pentru crema:
  • -200 gr.margarina Rama Maestro
  • -150 gr.zahar pudra
  • -2 linguri nes
  • Pentru ornat:
  • -o cutie frisca lichida medie
  • -kiwi
  • -visine din compot
  • -mandarine

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma, separat se freaca galbenusurile cu zaharul si treptat se pun albusurile,faina,esenta si praful de copt dizolvat.Compozitia se toarna intr-o tava de tort unsa cu unt si tapetata cu faina pentru 40 minute la foc mic.

Intre timp se pregateste crema de nes astfel:se freaca margarina cu zaharul spuma si se adauga nesul.

Blatul racit se taie in 3 parti egale si se adauga crema de nes ,peste se orneaza cu frica si fructe.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise