Tort cu fructe II

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • faina
  • zahar
  • frisca
  • 1 banana
  • trufe
  • cacao
  • crema DR\'OETKER(de ciocolata)
  • 1 portocala

Mod de preparare

Se face blat ca de pandispan.Se da la cuptor,se scoate se da in 2 sau in 3(depinde de inaltimea blatului)si se orneaza cu crema,fructe si frisca.Pe un strat se pun banane,iar pe celalalt portocale.Se pot alterna,sau se pot folosii si alte fructe dupa gust!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise