1.Se amesteca jumatate din cantitatea de urda cu sfecla rosie mixata , pana se obtine o crema omogena. Se sareaza dupa gust si se pune la rece cca.10 minute. Se amesteca bine si cealalta jumatate din cantitatea de urda ca sa se obtina o crema omogena, se sareaza si se pipereaza .Maslinele fara samburi se taie rondele.
2.Se aseaza pe o tava prima felie de paine si se unge cu un strat de crema de urda si sfecla.Deasupra se pune o alta felie de paine care se va unge cu un strat de urda alba si un strat de rondele din masline.Se continua tot asa cu straturile ,pana se termina painea . Deasupra ultimei felii se orneaza cu crema rosie si bastonase de salam.Se pune la frigider pentru a se intari si se taie inainte de a se servi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise